Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،محمد مصطفوی روز دوشنبه در همایش هدایت تحصیلی مناطق قطب پنج کشوری که در قزوین برگزار شد،افزود: هدف اصلی از راه اندازی سامانه هدایت تحصیلی که از سال جاری انجام شده توزیع متوازن در رشته های تحصیلی دوره متوسطه دوم است.
وی،هدایت تحصیلی را یک فرایند منسجم برای هدایت دانش آموزان به رشته تحصیلی متناسب با استعداد و علاقه و توانایی ها ذکر کرد و افزود: دانش آموز باید دغدغه انتخاب رشته داشته باشد چرا که وجود دغدغه در باعث می شود تا انتخاب رشته تحصیلی با دقت و توجه خاصی صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصطفوی با بیان اینکه هدایت تحصیلی در سال جاری مبتنی بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان است،بر توجه دقیق والدین به موضوع هدایت تحصیلی فرزندان تاکید کرد و ادامه داد: فرم هدایت تحصیلی از 15 تیر ماه برای دانش آموزان صادر خواهد شد.
وی، سوم خرداد را مهلت نهایی تایید اطلاعات وارد شده در سامانه هدایت تحصیلی از سوی دانش آموزان اعلام کرد و افزود: شناساندن استعداد، توانایی، علاقه و ویژگی های شخصیتی دانش آموزان و کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و سیر آینده شغلی حرفه ای دانش آموزان و نیز کمک به هدایت متوازن دانش آموزان به شاخه ها و رشته های تحصیلی از اهداف راه اندازی سامانه هدایت تحصیلی است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در ادامه این همایش گفت: آموزش و پرورش در سال های گذشته با چالش های زیادی رو به رو شد که هدایت تحصیلی یکی از آنها بود.
سالار قاسمی، ارزشیابی توصیفی در دوره ابتدایی را سنگ بنای این مقوله دانست و افزود: اگر ارزیابی توصیفی در دوره ابتدایی به خوبی عمل شود، مقدمه های هدایت تحصیلی درست در دوره متوسطه نیز فراهم خواهد شد.
وی، طرح شهاب (شناسایی استعدادهای برتر) در دوره ابتدایی را یکی برنامه های مفید برای هدایت تحصیلی دانش آموزان ذکر کرد و گفت: این طرح با هدف شناسایی دانش آموزان نخبه و ایجاد بستر و زمینه شکوفایی استعدادهای آنان در حال اجرا است و می تواند فرصت بسیار خوبی برای کشف علاقه و استعداد دانش آموزان در مسیر انتخاب رشته و شغل آینده آنها باشد.
قاسمی اضافه کرد: بسیاری از دانش آموزان ما در پایه نهم به علاقه و استعداد خود واقف نیستند و باید با هدایت درست آنها زمینه انتخاب آگاهانه و عالمانه را برایشان فراهم کنیم تا در آینده دچار پشیمانی نشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین بر توسعه متوازن رشته های تحصیلی در مدارس تاکید کرد و در پایان گفت: هدایت تحصیلی نمی تواند کاملا اختیاری باشد بلکه فرایندی است که در آن عوامل بسیاری در کنار علاقه دانش آموز دخیل می باشند.
همایش هدایت تحصیلی مناطق قطب پنج کشوری با شرکت مسئولان و کارشناسان استان های آذربایجان شرقی،آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان و قزوین به میزبانی استان قزوین برگزار شد.
7388*3013
خبرنگار:پریسا نوروزی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب

جواد محجوبی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد ، با بیان اینکه طرح ملی نجات آب ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم دوره متوسطه است، گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش آموز، در ۳۳۹ مدرسه از ۱۴ منطقه استان یزد، در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: هفتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) از ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در سطح مدارس دوره اول متوسطه سراسر استان آغاز به کار کرد.

محجوبی همچنین ابراز کرد: با ابتکار سازمان جهاد دانشگاهی (مشاور طرح در استان) در هفتمین سال اجرای این طرح برنامه‌های متنوعی شامل، برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین با موضوع آب، تهیه و طراحی ویدئو کلیپ‌های آموزشی، برگزاری مسابقات الکترونیکی از محتوای ویدئو کلیپ‌ها، برگزاری مسابقات سه رشته‌ای و رویداد سما (سپاس مادرانه آب) در دستور کار قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در ادامه با بیان اینکه همه مسابقات، موضوعات و محتوا‌های آموزشی با موضوع آب است، گفت: در مسابقات سه رشته عکاسی، نقاشی و تئاتر کاغذی، مجموع ۱۵۵۰ اثر از دانش آموزان ۳۳۹ مدرسه به دبیرخانه هفتمین دوره طرح نجات آب استان یزد ارسال شد که از این تعداد، ۱۳۲۰ اثر به مراحل پایانی راه یافتند.

محجوبی همچنین در پایان اظهار داشت: برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین از طرح ابتکاری استان یزد در این طرح ملی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب